Visszajelzések

Az elmúlt időszak elégedett Megbízói egy-két mondatban elmondják véleményüket a CsaládfaDesign munkájáról.

Belsőépítészként figyelembe veszem a családfa tervezésénél a környezetet, ahová a kép kerülni fog.

Megbízóim mondták:

Éva alkotásaira a neten akadtam rá. Egy kellemes sütizéssel egybekötött személyes találkozás során egyeztettük az elképzeléseimet az ő ötleteivel. A finomítást már gördülékenyen levelezéssel megoldottuk. Precíz, szépen kivitelezett családfa lett a végeredmény. Többféle méretet kértem, egy-egyet a fiaim kaptak . Talán furcsa, de egyet a konyhámban helyeztem el. Mivel egy ideje egyedül élek, nagyon jólesik végigtekinteni a képeken, és gondolatban együtt lenni a távolabb élőkkel és a már előre mentekkel. Nekem így indul jól a nap.

Még egyszer köszönöm Éva!

dr. M. K.

“Elégedettek vagyunk a végeredménnyel, s azzal is ahogyan haladt, megvalósult az alkotói folyamat, amelyet egy nyílt, igazán konstruktív eszmecsere jellemzett.  A “nagy” kép a nappalinkban függ, a kicsi a tetőtéri szobák egyikében. Köszönjük a munkáját. Örömünkre szolgál.”

K. T. és Neje

“Nagy örömmel készült a családfánk. Nem volt könnyű, de sok segítséget nyújtott Éva szakértelme, rugalmas hozzáállása. Törekedett arra, hogy az én elképzelésem valósuljon meg, persze tapasztalatait elmondta, amitől még gyorsabban sikerült elérni a legjobb családfa létrejöttét. Köszönöm igényes munkáját! Az egész család elégedett volt munkájával!”

T. B.

“Hogy mit is kaptam? Olyan családfát, amely az elképzeléseimtől is szebb lett. Tökéletes ajándék lett egy 90. és egy 70. születésnapra. Mindent meg tudtunk beszélni a távolból is a technikai eszközök segítségével.Jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani Erdeős Éva Saroltát, ha valami különlegesen, egyedit szeretne.

K-V. R.”

“A megrendelt termék nagyon szép lett, az elképzeléseinknek teljes mértékben megfelel. Az alkotó nagyon kedves, készséges és precíz. Öröm volt a vele való együttműködés.

H-G. A.”

„Munkáddal teljes mértékig elégedett volt a család, különösen édesapám, akinek véleménye e tekintetben is a legfontosabb. Szín, forma olyan volt amilyenben megegyeztünk s gondosságod, segítőkészséged az elvárhatón felüli volt. A szükséges, menet közbeni változtatásokat gyorsan és precízen végezted el.

Köszönöm, köszönjük, mindenkinek örömet szereztél!

Sz-J. I. A.”

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.